Boka tid via telefon 0418-22 000
SV|DK|EN
Boka tid
MENY - Om oss

Vi tar hand om dig hela vägen

Det är lika viktigt att ha ett harmoniskt inre som att vara nöjd med sitt yttre. Vi är intresserade av hela ditt välbefinnande.

Därför sätter vi oss först ner och pratar med dig, lär känna dig, innan vi gör någonting alls. En individuell bedömning handlar om att lyssna och förstå, förklara och rekommendera. Du får ett personligt bemötande och träffar samma läkare från första konsultationen till den sista. Hos oss är du inte anonym. Vi vet vem du är, känner till din historik och är väl införstådda med dina förhoppningar och förväntningar.

Det är en trygghet både för oss och för dig.

I takt med att utvecklingen går framåt blir operationerna alltmer skonsamma och narkoserna mindre krävande. Det leder också till att återhämtningsperioden är kortare än tidigare. Därför skickas de flesta patienter hem så fort som möjligt inom den offentliga vården. Men hos oss får du gärna stanna över natten.

Vi har gott om vårdplatser och rekommenderar därför ett helt dygn hos oss eftersom vi vet att det kan kännas tryggt att slippa ta sig hem när man fortfarande är trött efter narkosen. Kanske undrar du över något i efterhand som vi då kan reda ut direkt. På Citadellkliniken finns duktig personal som har tid med dig, både dag och natt. Som kan ge dig en värktablett, svara på frågor, ge dig något gott att äta eller bara sitta och prata på sängkanten en stund. Dagen därpå åker du hem lugn, utvilad och välinformerad.

Efter en till två veckor ses vi igen på det första återbesöket efter din operation. Då kontrollerar vi läkningen och dina förband. Eventuella stygn avlägsnas. Slutkontrollen sker efter cirka tre månader, då tittar vi på resultatet och det dokumenteras med fotografering.

Boka tid

För att boka konsultationtid, ring oss på 0418-22 000 eller 040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Kategori
PERSON
PLATS
DATUM
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider

Fyll i dina uppgifter

Bekräfta din bokning* * Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr
  • Antal: {{ cart.count }}
  • Totalt: {{ cart.formattedTotal }}
Till kassan