BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Ansiktsplastik

Med åren minskar hudens elasticitet samtidigt som lagret av underhudsfett blir tunnare. Följden blir en rynkig och slapp hud framför allt i nedre delen av ansiktet och på halsen. De naturliga hudvecken i ansiktet blir mer markerade och därför kan du ser mer trött och sur ut.  

ansiktslyft

ansiktslyft

Genom att fria huden från underliggande strukturer kan man sträcka muskulaturen uppåt och bakåt och därefter drapera huden i ett nytt läge. Snittet läggs i hårfästet, framför samt bakom örat och blir därmed nästan osynligt. Operationen utförs i lätt narkos och tar drygt två timmar. 

Läs mer om ansiktslyft
Näsplastik

Näsplastik

I första hand syftar en näsplastik till att ändra proportionerna av näsan i ansiktet. Det är viktigt att man är helt införstådd i vad som är rimligt att åstadkomma vid en näsoperation och vilka begränsningar det finns. Detta diskuteras vid konsultationen innan operation. I vissa fall kan det bli mer än ett besök innan operation för att diskutera igenom förutsättningar och möjligheter.

Läs mer om näsplastik
Hak- och kindimplantat

Hak- och kindimplantat

Implantat i ansiktet har används en längre tid och finns i olika former och material. Vi använder oss av silikon som är välbeprövat. Inför operation diskuteras för och nackdelar med din kirurg och ni väljer implantat tillsammans. Du informeras om risker och normalt förlopp.

Läs mer om hak- och kindimplantat
pannlyft

pannlyft

Nedsjunkna ögonbryn, vertikala djupa veck i pannan och rynkor mellan ögonen kan avhjälpas med en pannlyftning. Ingreppet görs i lätt narkos och lokalbedövning och tar ungefär en och en halv timme. Övernattning anser vi inte vara nödvändigt.

Läs mer om pannlyft
Ögonlock

Ögonlock

En kombination av ärftliga anlag och minskad hudelasticitet med åren är orsaken till tunga hängande ögonlock. Den minskade elasticiteten bidrar också till att fettet under ögonlocken buktar fram. Detta tillsammans ger ett mindre synligt öga och en ständigt trött blick.

Läs mer om ögonlocksplastik
Öronplastik

Öronplastik

Om öronen står oönskat mycket ut från huvudet kan de vinklas tillbaka och ställas in via snitt bakom öronen. 

Läs mer om öronplastik

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 0418-22 000 eller 
040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv. 

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Välj Konsultationstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Tyvärr finns det inga lediga konsultationstider på det angivna datumet.
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr