BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Kemisk peeling

Genom kombinationen av medicinsk hudvård och kemisk peeling stimuleras cellativiteten. Då uppnås en ökad elasticitet i huden, åldersfläckar minskar, hudens textur och lyster förbättras och fina linjer reduceras. Även acne kan motverkas.

Kemisk peeling

 

 

Dermaceutic

Mask Peel - en peeling baserad på 30 procent glykolsyra, rekommenderas till fet och acnebenägen hud. Kan göras vid behov eller i kur.

Milk Peel - en peeling baserad på glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra. Perfekt för dig som snabbt vill få lyster och klarhet till huden. En riktig askungebehandling för grå, trist och livlös hud. Behandlar stora porer, åldrad eller solskadad hud, acne och pigmenteringar. Denna behandling rekommenderas som en kur på 4 gånger men kan också göras vid behov.

Mela Peel - en peeling som har bevisad effekt på alla sorters pigmenteringar. Behandlingen har långverkande resultat med kort återhämtningstid och passar alla hudtyper. Till behandlingen medföljer en kräm för hemmabruk som förhöjer behandlingens resultat. 

Cosmo Peel - en TCA baserad peeling som ger en avfjällning av översta hudlagret. Fjällningen kan pågå upp till en vecka efter behandlingen och man kan känna sig extra stram och torr i huden. En djupare peeling för åldrad hud, solskador, linjer, stora porer, acne ärr. Denna behandling rekommenderas som en kur på 4 gånger men kan även ge fina resultat vid enstaka behandlingar.

 

Neostrata 20, 30, 50 och 70 %

En peeling med glykolsyra som hjälper huden att bli slätare, friskare och fastare. Huden blir maximalt återfuktad och får en jämnare pigmentering. Avlägsnandet av döda hudceller stimulerar huden till nybildning av hudceller som ger en vacker lyster. Peelingar är alltid anpassade efter hudproblem och behov.

Behandlingen rekommenderas vid:
Solskadad hud
Hyperpigmentering
Rosacea
Akne
Tunn hud
Linjer och rynkor

För att få bästa effekt underhåller du huden med rekommenderade hudvårdsprodukter hemma, före och efter behandling. Solfaktor 30 eller högre rekommenderas efter alla peelingar och du bör vara försiktig med sol i minst en månad efter.

 

Retinol peeling

En högeffektiv retinol peeling avsedd för professionell användning på klinik. Den avancerade sammansättningen innehåller 3% retinol samt NeoStratas teknologier Aminofil® och NeoCitriate®  som tillsammans exfolierar, förbättrar hudens struktur, klarhet, spänst och hudton. Peelingen är ytlig och har minimalt med återhämtningstid. En fjällning av huden syns normalt efter ca 2-4 dagar och kan hålla i sig upp till en vecka. Passar de allra flesta hudtyper men framförallt vid akne, pigmenteringar och ålderstecken.

Vi behandlar inte:
Gravida och ammande
Klienter som använder A-vitaminsyra baserade läkemedel

Undvik UV-exponering minst en månad efter behandling.

För bästa effekt underhåller du huden både innan och efter med rekommenderade hudvårdsprodukter.

 

Boka

Denna behandling utförs av våra hudterapeuter i Malmö. Ring på telefon 040-30 17 50 eller boka ledig kostnadsfri konsultationstider nedan.

 

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 040-30 17 50.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj Hudvårdstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Tyvärr finns det inga lediga konsultationstider på det angivna datumet.
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr