Boka tid via telefon 0418-22 000
SV|DK|EN
Boka tid
15 May 2017

3D scanning - Framtidens teknik finns på Citadellkliniken.

Stäng

Hur skulle jag se ut EFTER en bröstförstoring?

På Citadellkliniken får du möjlighet att se ditt resultat i förväg med hjälp av 3D. 3D är ett avancerat simuleringsverktyg och ett hjälpmedel när du ska fatta beslut om en eventuell förändring av ditt utseende och din kropp. 
3D-teknologi är ett komplement till de metoder som i dagsläget används vid utprovning av implantat. Genom att kombinera de olika metoderna kan du både visuellt och till viss del emotionellt uppleva hur en förändrad storlek och/eller form av dina bröst skulle kännas och se ut.


Vad är 3D?

3D är ett unikt koncept som hjälper både plastikkirurger och dig att få svar på frågor kring hur du kommer att se ut efter en operation. Det bidrar till att förväntningarna kring en operation sätts på en realistisk nivå där du som patient får en större förståelse för dina personliga förutsättningar och ett förväntat resultat. 
En 3D-simulering möjliggör för dig att se olika storlekar, projektioner och implantattyper på din egen kropp. Vi scannar dig med en 3D-kamera som skapar en simulerad 3D-modell av din kropp. Du kan då, med hjälp av ett par 3D-glasögon, se hur du ser ut före en operation och ungefär hur du kommer att se ut efter en operation med de implantat ni väljer. 

3D-simuleringen kan därefter skickas till din mail så att du i din hemmiljö har möjlighet att titta på dina bilder i lugn och ro. Du kan då jämföra de olika storlekarna som du och din kirurg diskuterat under ditt konsultationstillfälle.

För mer information eller bokning av en konsultation med 3D ring kliniken på telefon 0418-22 000.

Boka tid

För att boka konsultationtid, ring oss på 0418-22 000 eller 040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Kategori
PERSON
PLATS
DATUM
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider

Fyll i dina uppgifter

Bekräfta din bokning* * Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr
  • Antal: {{ cart.count }}
  • Totalt: {{ cart.formattedTotal }}
Till kassan