BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Bodylift

Bodylift lämpar sig för de patienter som efter kraftig viktminskning har ett påtagligt hudöverskott där huden ej har dragit ihop sig på ett, för patienten, tillfredsställande sätt. Det kan yttra sig i form hudöverskott på bland annat buk, stuss och rygg.

Ett bodylift är en operation som vi på Citadellkliniken väljer att göra i två seanser. Detta på grund av operationens omfattning samt för att du som patient ska läka i lugn och ro på ett tillfredsställande sätt. 

Den första operationen är en hög bukplastik där huden stramas åt, slätas ut och överskottet tas bort. Naveln görs snyggare och bukväggen förstärks. Din midja kommer fram, blir mer markerad och magen blir plattare. Ofta försvinner även eventuella ryggbesvär och tarmfunktionen blir bättre efter en hög bukplastik.

Efter sex månader görs seans två. Detta är en operation där bukplastiksärret förlängs bak på ryggen vilket gör att huden stramas upp och överskottet tas bort. 

Din midja kommer nu att markeras ännu mer, övergången mellan buk och rygg kommer att vara homogen och stussen kommer att lyftas. 

För fler frågor om själva ingreppet, om våra priser eller om ni vill boka en konsultationstid så kan ni kontakta oss enligt nedan.

Telefon 040 - 30 17 50, 0418-22 000
Telefontider mån-tor 08.00-19.00
Telefontider fredag 08.00-17.00

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 0418-22 000 eller 
040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv. 

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Välj Konsultationstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Tyvärr finns det inga lediga konsultationstider på det angivna datumet.
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr