BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Body Contouring

Body contouring är ett begrepp som innebär omformning av olika delar på kroppen till en mer funktionell och attraktiv form. De vanligast och mest efterfrågade områdena är armar, lår, mage, rygg, och stuss. Tekniken för detta är fettsugning, fettförflyttning, uppstramning av hud och underhudsfett. Ett eller flera områden kan åtgärdas under samma operation beroende på efterfrågan och behov.

Brazilian buttlift

Brazilian buttlift

Stussförstoring med transplantation av eget fett. Vi utför operationen med förflyttning av eget fett, som oftast tas från höfter och midja, men fett kan även tas från t. ex lår och mage. Fettet sugs ut med traditionell fettsugning och vi använder Microair-systemet som är skonsamt för kroppen vilket ger kortare läkningstider.

Läs mer om Brazilian buttlift
Bodylift

Bodylift

Bodylift lämpar sig för de patienter som efter kraftig viktminskning har ett påtagligt hudöverskott där huden ej har dragit ihop sig på ett, för patienten, tillfredsställande sätt. Det kan yttra sig i form hudöverskott på bland annat buk, stuss och rygg.

Läs mer om Bodylift
Armplastik

Armplastik

Armplastik görs då huden blivit slapp och hängig på överarmarna. Oftast är det kraftiga viktminskningar som ger upphov till detta tillstånd, men även andra orsaker kan finnas. Operationen görs i narkos och tar cirka en timme.

Läs mer om Armplastik
Lårplastik

Lårplastik

Lårplastik görs då huden blivit slapp och hängig högst upp på lårens insidor. Oftast är det kraftig viktminskning som ger upphov till detta tillstånd, men även andra orsaker finns. Operationen görs i narkos och tar cirka en och en halv timme.

Läs mer om Lårplastik

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 0418-22 000 eller 
040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv. 

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Välj Konsultationstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Tyvärr finns det inga lediga konsultationstider på det angivna datumet.
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr