BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Cellu M6 Integral/LPG behandling

Reducerar celluliter, ärr, kroppsskulpterar och ger en slätare, spänstigare hud samt lindrar muskel och ledvärk. Behandlingen är en icke-kirurgisk och smärtfri bindvävsmassage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition. Metoden är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter. Det är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av FDA i USA.

Cellu M6 Integral/LPG behandling

 

Vad är celluliter?

Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar celluliter. LPG omformar slätar ut och stramar upp huden och bekämpar celluliter. När bindväven behandlas med effektiv djupmassage, stimuleras och förbättras hudens elasticitet avsevärt.

 

Före och Efter operation

En LPG behandling innan operation bidrar till att kroppen upplever ingreppet som mindre traumatiskt och därmed påskyndar läkningsprocessen.

 

Behandling och resultat

Varje behandling tar 35 minuter och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr.

En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1 gång/månad. Om man går en hel kur och inte följer upp resultaten med 1 behandling per månad, håller resultaten i ca. 6 månader. Därefter avtar resultaten successivt i några månader. För att förhindra detta, krävs endast 1-2 behandlingar per månad. Då håller resultaten även i längden, plus att de till och med förbättras!

Återbesök med 1 gång/månad, förbättrar resultaten med ca. 20%

Återbesök 2 gånger/månad förbättrar resultaten med ca. 40%.

Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser.
Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. Som en positiv bi-effekt av behandlingarna, stärks immunförsvaret när slaggprodukter och gifter får lättare att lämna kroppen och många känner sig mycket piggare!

Det finns inga kända biverkningar. Behandlingen är behaglig och smärtfri och helt utan risker.

 

Boka

Denna behandling utförs av våra hudterapeuter i Malmö. Ring på telefon 040-30 17 50 eller boka ledig kostnadsfri konsultationstid nedan.

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 040-30 17 50.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj Hudvårdstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Tyvärr finns det inga lediga konsultationstider på det angivna datumet.
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr