BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Ådernätsbehandlingar

Med en enkel injektionsbehandling kan vi behandla missprydande kärlbristningar och mindre åderbråck på benen. En mycket tunn nål används för att injicera en lösning i blodkärlet som får det att klistra ihop och skrumpna. Blodkärlet bryts ner av kroppen och först uppstår ett blåmärke som under 4–6 veckor bleknar.

Ådernätsbehandlingar

Ådernätsbehandlingen

Ådernätsbehandlingen känns som små stick men ger inget större obehag. Om kärlen är grövre kan det dock spänna och ömma något efter behandlingen. Har du rikligt med ytliga ådernät behöver behandlingen ofta upprepas för bästa resultat. Räkna då med 1–3 behandlingar med ett tidsintervall på tre veckor.

Pigmentering i form av en ljusbrun hudton kan uppstå men försvinner alltid. Undvik kraftig motion och bastubad i en vecka efter behandlingen. Det krävs sällan några förband men vi rekommenderar att du dygnet runt i en vecka använder stödstrumpor över de behandlade områdena. Dessa finns att köpa på vissa Apotek eller sjukvårdsbutiker och är bra att ta med vid första behandlingen.

Läkningen påskyndas om du smörjer med Hirudoidsalva på området. Första tuben ingår i behandlingen. Efter fyra veckor erbjuds ett återbesök som uppföljning av behandlingen.

Boka

Denna behandling utförs av vår injektionssjuksköterska Marlene Eklund. Kontakta henne på telefon 040-30 17 50 eller boka en kostnadsfri konsultation nedan.

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 040-30 17 50.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj Hudvårdstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Tyvärr finns det inga lediga konsultationstider på det angivna datumet.
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr