BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

M22 – laser och IPL

Som allra första klinik i Malmö är vi stolta över att arbeta med IPL och lasermaskinen M22 från Lumenis. Detta är en fantastisk kompakt lösning för ljusbaserade behandlingar för huden såsom hudföryngring, pigmenteringar, kärl och ärr. Vid alla ljus- och laserbehandlingar är det viktigt att tänka på att du är fri från solbränna samt brun utan sol produkter några veckor innan behandling och att undvika UV-exponering en månad efter behandlingen.

M22 – LASER OCH IPL

 

 

IPL

Med IPL kan vi behandla en mängd av olika hudåkommor. Dess breda ljusspektrum absorberas av målvävnaden och tas sedan bort av kroppens naturliga processer. Detta ger dramatiska förändringar och förbättrar:

• åldersfläckar, solfläckar och solskador
• rosacea, kärl och rodnad
• hudföryngring, stimulerar tillväxten av kollagen

Behandlingarna upprepas i kur med några veckors mellanrum. Du kommer se en gradvis förbättring som ger utmärkta resultat på lång sikt med mycket låg risk och minimal återhämtningstid.

 

YAG – laser

Med YAG laser kan vi behandla större och djupare kärl på framförallt ben, med undantag av åderbrock. Laserljuset omvandlas till värme vilket resulterar i att blodet koagulerar. Kärlet förstörs och absorberas av kroppen utan att skada omgivande vävnad.

Vanligtvis krävs mellan 2–4 behandlingar med åtta veckors mellanrum innan effekten är fullständig. Efter behandling av kärl på ben bör stödstrumpor användas dagligen i minst två veckor.

 

ResurFX – laser

ResurFX är är en fraktionell laser, som stimulerar produktionen av nytt kollagen och förbättrar elasticiteten i huden. Används för hudföryngring och kan även behandla alla typer av ärr. Vanligtvis krävs mellan 3–5 behandlingar med cirka fyra veckor mellan, men du kan märka skillnad i huden redan efter en behandling.

Det slutgiltiga resultatet ser du efter sex månader. Efter behandlingen upplever du en rodnad och svullnad i huden som avtar efter ett par dagar. Med kombinationen av dessa tekniker kan vi uppnå fantastiska resultat med minimal återhämtningstid.

 

Boka

Denna behandling utförs av våra hudterapeuter i Malmö. Ring på telefon 040-30 17 50 eller boka en kostnadsfri konsultationstid nedan.

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 040-30 17 50.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj Hudvårdstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Tyvärr finns det inga lediga konsultationstider på det angivna datumet.
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr